UN BOUQUET PLE DE RIQUESES.( bouquet, full of wealth)

English translation at the bottom.

The paper money roses bouquet
The paper money roses bouquet

Aquest és el bouquet de roses fetes de bitllets. Aquest ram està format de 10 roses les quals han estat dstribuïdes seguint una forma circular a partir de les 2 roses blaves centrals envolatades per la combinació d’una rosa verde i una rosa. Aquest ha estat el format triat ja que eren el nombre de roses, que per la quantia económica que teníem, s’ha pogut elaborar. Quan és fa un bouquet cal trobar l’estructura que se li vol donar i que totes les flors segueixin algun tipus de coherència i harmonia.

El bouquet s’ha tancat per un fullatge que l’envoltava, doncs cada una de les roses portava la seva fulla per tal de fer l’acabament. El braç del ram, format per la unió de totes les tiges ha estat decorat a partir d’una cinta blanca amb 2 perletes de color rosat fort per fer el tancament de tot el ram.

Roses bouquet
Roses bouquet

         This is the bouquet of roses made from banknotes. This bouquet consists of 10 roses, which the 2 blues roses are in the center and a combination of pink and green roses round them. I choose this shape because when I calculate the number of roses that I can made with the amount of money that I receive it was the better composition that I can do. Each bouquet  is different but it always follows a structure in order to flowers keep some kind of consistency and harmony.

   The bouquet is closed by the surrounding foliage and in this case each flower has been created with its leaf made by paper which it is used as a way of filling and decoration the bunch . The bouquet handle has been made taking together the stems and  as a decoration it has been wrapped them with white ribbon with two pink pearls.

En aquest cas, el bouquet anirà desapareixen doncs cada rosa té un valor addiccional, que han estat fetes en billets de veritat.

In this case, the bouquet will disappear because each rose has a extra value, the real money in which the roses have been made of.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.