TALLER DE FLORS DE PAPER (PAPER FLOWER WORKSHOP)

English translation at the bottom.
Flor de paper estrella

 

Avui, he fet un Taller de Flors de Paper per a nens i nenes, d’entre 5 a 9 anys, a la Fira d’artesania que s’ha muntat en la piscina municipal de Sant Andreu de Llavaneres.

En aquest taller hem elaborat diferents flors, entre elles una flor de mida  gran en forma d’estrella a través del plegable ” ventall” asequible per els nens i nenes d’entre 5 a 8 anys. Aquest tipus de plegable és el que més s’ajusta a aquestes edats i per iniciar-se és el primer que cal conèixer. A partir d’aquest tipus de plegable es poden fer vàries flors i el més important és que els nens les troben fácil de fer i un cop apreses les aconsegueixen fer per ells mateixos. Això els fa estar contents ja que s’adonen que per sí sols les poden fer.

Tanmateix i per fer el punt central de la flor de paper hem creat una nova flor de plegable origami de nivel bàsic i per tant d’aquesta manera feien un nou pas dins de l’art de la papiroflexia. També, en el mateix taller i per aquells més petits d’han fet algunes figures que es basaven en el paper doblegat a través d’un motllos preparats.

Així el taller ha consistit en la creació de flors a partir dos tipologies de plegat i en fer figures seguint l’estil de doblegat bàsic.

materials i inici del taller

El taller s’ha iniciat a les 10,30h del matí i ha començat amb l’arribada de la Berta, noia que li encanta fer figures i flors amb paper, i que fins i tot ha  matinat ja que estava molt motivada i amb ganes d’aprendre.

El taller s’ha fet al llarg de tot el matí i per tant els nens s’han anat incorporant a mida que arribaven a la piscina. La durada podríem dir, més o menys, d’una hora i mitja, i aquest calcul el determino a partir dels temps en què els nens estaven i mantenien l’atenció al que estavem fent en el taller.

Agrair que aquest taller s’ha fet gràcies a la Natàlia que està al bar a la piscina i que és qui ha fet posible la Fira d’artesania en la qual s’ha fet el taller.

Taller de flors de paper per a nens
Taller de flors de paper per a nens

Today, I made a paper flower workshop for kids between 5 to 9 years old.It hold in the swimming pool in Sant Andreu de Llavaneras.

In this workshop, we have been working in various flowers; a big star paper flower made by a “fan style” folding which it is the basic folding to start and the most suitable for these ages. From this type of folding we can do diferent easy flowers and they can do by themselves and it made them feel good.

The center of the paper flower they made another flower with another type of folding and it this way they learnt two ways of folding. Also, in the workshop some kids wanted to made figures with a prepared molds. So the workshop includes the two basic ways of foldings.

The workshop started at 10,30 with Berta, a girl who loves to make paper flowers, and more 5 kids  joined when they arrived to the pool, through the morning. The workshop lasted, more or less, an hour and a half, and I can say that during this time the children paid attention on making the paper flowers.

I want to give thank to Natalia, who run the Bar in the pool and told me to do the paper flowers workshop and organized the Craft Fair.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.