LA DONA FETA DE PAPER EN LA PERRUQUERIA ( PAPER WOMAN PORTRAIT IN THE TERESA’S HAIRDRESSING)

English translation at the bottom.

PAPER WOMAN PORTRAIT

 Aquí podreu veure el retrat de la dona que vaig fer per a la celebració del 40è aniversari de la Perruqueria Teresa ja penjat en la paret. Aquest retrat s’ha fet amb diferents paper, però especialment en aquest cas, el que s’ha optat és per definit molt bé els contorns del dibuix i a partir d’aquí omplir-ho amb vàries formes geomètriques. Finalment i tenint en compte el color de la paret vaig decidir preferentment treballar amb el blanc, el rosa i una mica de color plata.. tot seguint el dibuix esbós previ que vaig elaborar en el post https://florsdepaper.com/2014/08/21/nou-projecte-primer-esbos-new-project-first-sketch-wip/.

Teresa's Hairdressing
Teresa’s hairdressing

Here, you can see the paper woman portrait that I made that it is already hanged ont the wall of the hair salón to celebrate the 40th anniversary of Teresa’s hairdressing. This picture has been made with different paper, some used to define the profile of the portrait and other to fill the drawing with some shapes. Finally, I decide with colour paper should be the most suitable taking into account the color of the wall. I used mainly white paper, some pink and silver .. I tried to follow the preliminary sketch that I drawed and you can find in the post https://florsdepaper.com/2014/08/21/nou-projecte-primer-esbos-new-project-first-sketch-wip/

 I aquí la Teresa , la perruquera

Here, Teresa the hairdresser.

PERRUQUERIA TERESA St. Andreu de Llavaneres
PERRUQUERIA TERESA
St. Andreu de Llavaneres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.