FENT PROVES AMB PIGMENT NATURAL ( testing natural pigments )

English translation at the bottom.

ali

 

Fent proves amb un pigment natural provinent de les terres del marroc que és de color marró i que diluït amb aigua agafa una tonalitat blau nit encisador. Aquest color em recorda el del vel blau que porten els tuaregs o targi, que són els homes del vent del sud i coneixedors de les estrelles…L’Ali, n’és un i al veure el color del pigment, m’ha vingut al cap l’ encertada cita sobre el temps que va comentar… Aquí la deixo escrita..

cita

 

collage pigment

Testing a natural pigment from the land of Morocco ,it is brown and when it is mixed with water it turns into a lovely midnight blue color. It reminds me the blue color of the veil that tuaregs o targi worn. They are known as the men of the southern wind or who knows the ways of the stars … The Ali is one and when I saw the color of the pigment comes to my mind a saying that he told me … So then I decide to write it down ..

The saying, with natural pigment
The saying, with natural pigment

 

 

2 respostes a “FENT PROVES AMB PIGMENT NATURAL ( testing natural pigments )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.